Pariwahan Dhaup

Cahyo & Septi

  • 00Hari
  • 00Jam
  • 00Menit
  • 00Detik

15 November 2025

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ

Lan saka sawenehe ayat tandha yekti kasampurnaning kekuasaa-Ne Allah, yaiku Panjenengan-Ne wus nitahke tumpra sira kabeh pirang-pirang jodho saka jenis awakiro supaya sira padha tentrem kalawan dheweke lan panjenengan-Ne adamel kesenengan lan rasa asih ana ing antara nira, Sanyata kang mangkono iku temen dadi tandha yekti tumprap wong kang padha gelem mikir.

QS. Ar-Rum 21

Assalamualaikum Wr. Wb.

Khanti nyading sih berkahing Gusti Allah SWT ingkah Maha Asih, Ing pangangkah kawula sagotrah badhe anglaksanakaken pariwahan dhaup saha syukuran anak kulo :

Cahyono Widodo

Putra Bpk. Sunaryo
& Ibu Sri Rahayuningsih, S.Pd

Septiani Purwanti

PutrI Bpk. Abdul Munif
& Ibu Titik Yulianti

Winantu sagunging pakurmatan, Nuwun kanthi kanyadong sih Rahmating Gusti Ingkang Maha Asih Keparengo kulo ngaturi rawuh panjenengan sekalian benjing ing:

Ijab Qobul

Minggu

0

Agustus

Wanci Jam : 08.00 WIB

Jl. Fatmawati No. 10 Benteng Utara
(Perumahan SMP Standar)

Resepsi

Minggu

0

Agustus

Wanci Jam : 09.00 WIB

Jl. Fatmawati No. 10 Benteng Utara
(Perumahan SMP Standar)

Manggen Wonten

Hotel Sultan Syahrir
Jl. Diponegoro No. 26

Crita Katresnan

Pertama Bertemu
  • 23 November

Kita tak sengaja bertemu dalam acara makan bareng di suatu acara yang diselenggarakan kampus

Selengkapnya
23 November
12 Januari
Jadian
  • 12 Januari

Setelah kenal beberapa waktu akhirnya kita memutuskan untuk komitmen dan saling berjanji untuk setia

Selengkapnya
Lamaran
  • 10 September

di hari itu keluaga kami saling bertemu dan berkenalan, Alhamdulillah berjalan lancar dan kita semua setuju segera menentukan tanggal akad nikah

Selengkapnya
10 September

Galeri Poto

Amplop Online

Doa Restu Anda merupakan karunia yang sangat berarti bagi kami. Dan jika memberi adalah ungkapan tanda kasih Anda, Anda dapat memberi kado secara cashless.

gopay.png
000‍14514716
Salin

An. Aghnia Nur

pngfind.com-bca-png-3424868-5.png
000‍14514716
Salin

An. Aghnia Nur

health protocols

Wijik

Gawe Masker

Njaga Jarak

Ora Salaman

Ora Jagongan Suwe-suwe

Gawe Handsanitizer

Quotes

"Tresno dudu perkoro sepiro kerepe kowe ngucapke, tapi sepiro akehe seng mbok buktike."

Live Streaming

Instagram : @igmempelai
Zoom Meeting ID : ABC DEF GHI
Password : 12345678

Pandonga Lan Pesen

Pandongo Apik Gawe Nganten

Saperlu paring tambahing donga pangestu anggen kula badhe ngijabaken anak kula, sumrambah ing sadayanipun.

Wusana rawuh panjenangan sekalian badhe handayani saha nambahi bombonge manah kulo, awit saking puniko kulo ngaturaken sanget agunging panuwun. Wassalamu'alaikum Warrahmatullahi Wabarakatuh

Wassalamualaikum Wr. Wb.

Atur Taklim Kulo,
Keluarga Besar Kedua Mempelai

Cahyo & Septi